074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

VW T6 camper hoogdak

VW T6 camper met verhoogd dak

Als je een VW T5 California gewend bent, dan weet je dat je met een fijne buscamper op pad bent waar je werkelijk overal mee kan komen. Maar als je hond ook mee gaat en je steeds langere reizen wilt maken, dan is het wel even passen en meten met de bagage en ruimte.
En wat doe je dan?
Dan laat je een soortgelijke bus inbouwen naar eigen wens èn je laat er een verhoogd dak op zetten zodat je in ieder geval meer dan genoeg bergruimte hebt.

Het water en gas t.b.v. de keuken is vernuftig weggewerkt onder de bank, want onder de keuken is er ruimte voor hond Saartje. Op de banken is voldoende ruimte om lekker te hangen, loungen, te eten en te genieten. De banken kunnen eenvoudig omgezet worden van zit naar slaap situatie. Door het vaste dwars zitje achterin ontstaat er nog een prettige bergruimte voor tafel, stoelen en wat grotere spullen. De 8 kasten bovenin plus het grote vak boven de bijrijder en bestuurder geven meer dan genoeg opbergplekjes om lekker lang op reis te kunnen.

Het zonnepaneel, de AGM accu en de standkachel maken het mogelijk dat deze camper vrijwel zonder externe stroom zelfstandig op de mooiste plekjes kan vertoeven,.

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

12 + 12 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest