074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

VW T5 hefdak camper

VW T5 camper met hef-slaap dak

We krijgen de vraag maar wat vaak. Een camper waarin je 5 personen mag vervoeren, wat adviseert u dan? Voor jonge bussen kan dat best een uitdaging zijn, maar de VW T5/T6 leent zich uitstekend voor deze situatie. Met gemak kunt u 3 kinderen veilig meenemen in de gordel op de achterbank. Een bank die tevens dient als bed. Het hef- slaapdak leent zich voor 2 personen, maar deze camper kan je op de voorstoelen eventueel nog uitrusten met een extra kinderbed. En indienĀ u in deze bus kiest voor een draaibare bijrijdersbank kunnen er zelfs 6 personen vervoerd worden. Dus flink wat opties in een bus van dit formaat!

De eigenaren van deze toffe camper kozen voor een degelijk hef-slaap dak en de Vario Tech bank van Reimo met daarnaast een custom made interieur bestaande uit een complete keuken, veel kastruimte, Dometic koellade, draaibare voorstoelen en nog veel meer! De opvallende petrol kleur geeft de camper een fris karakter en de gekozen stoffering op de voorstoelen maken de eigenzinnige twist helemaal af.

De camper kan in elk seizoen gebruikt worden door de goede isolatie, ventilatie, diesel standkachel en natuurlijk voldoende gas, water en elektra aan boord.

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

15 + 12 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest