074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Touch of oak

Touch of oak

Een super complete L3 H2 Fiat Ducato camper met douche/toiletruimte, 2 extra RDW erkende zitplaatsen, een riante keuken, een zalig bed, veel bergruimte en mooie materialen.

Met 2 extra zitplekken zit je al gauw aan een redelijk gangbare indeling, maar met details als eiken hout, magnolia groen en glossy tegelwerk is deze camper alles behalve gangbaar te noemen.

Het houtwerk op het plafond past fantastisch bij de gekozen kleur groen op de kasten en vloer. Het eiken aanrechtblad is niet één van de lichtste, maar z’n look en kwaliteit meer dan waard. Daarbij kan deze bus maar liefst 3500 kilo wegen en konden we ‘m opleveren met nog geen 2800, dus daarover geen zorgen!

Het vintage groene komt ook terug in de bekleding en wordt weer mooi afgezet met het warme oker in de gordijnen. Leuk dekbedovertrekje erbij en klaar ben je.

De camper beschikt over een forse accu voor minimaal 5 dagen off grid kamperen, een veilige gasvoorziening en voldoende water. Extra ramen en dakluiken zorgen voor licht en lucht en de diesel standkachel in combinatie met de Maxfann ventilator zorgen voor een prettige temperatuur en voldoende ventilatie in de camper.

 

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

12 + 14 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest