074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Tiny House 2020

Peugeot Boxer L4H2 camper

Dit is met recht een Tiny House! Hij is ingericht voor jonge avonturiers + hond. Samen wensten ze vooral veel ruimte voor hun surfspullen (onder het bed). Het is nog even ondervinden wat handig is zodat we in de toekomst wellicht nog een extra vloer of schotten kunnen plaatsen.
Een ‘natte pakken kast’ met ventilator en verwarming voor de surfpakken is ideaal bij minder goed weer. Verder beschikt de camper o.a. over heel veel bergruimte, een grote koelkast, een dak ventilator, een diesel standkachel, een buitendouche, een compost toilet, een oven en nog veel meer!

De extra geplaatste ramen en dakluiken geven een prachtige lichtinval, De Maxfan zorgt voor optimale ventilatie in de camper. De aankleding geeft een prettig huiskamer gevoel en de indeling is zeer ruimtelijk opgezet. Na wat twijfel over wel of geen doucheruimte is gekozen voor een compost toilet wat voor de nacht in het gangpad staat en een buitendouche.

De elektra voorziening met 200 amp AGM accu en grote zonnepanelen + LPG tank onder de camper en voldoende water aan boord zorgen ervoor dat de camper volledig zelf supported is.

Wat mij betreft mag deze in mijn persoonlijke top 3 van favorieten!

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

1 + 9 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest