074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Purple Perfect

Peugeot Boxer L3H2 (6 meter)

De radar op het dak van ons bedrijfspand heeft weer goed werk gedaan. Ook dit keer is het weer gelukt om geweldig leuke mensen (èn honden) aan te trekken!
Amper camperervaring, maar dat gaat vanzelf wel komen als we er eentje hebben, was de insteek. Niet te lang denken, gewoon doen! Met genieten moet je vooral niet wachten. Honden mee en gaan!

Lol en reisplezier wordt gegarandeerd met deze super complete camper met o.a. een douche, toilet, een heerlijke zitplek, riante keuken met ruim werkblad, volop kastruimte, extra ramen, standkachel en een bijzonder comfortabel bed. De stoffering mag een eyecatcher genoemd worden. De stof ziet er niet alleen fantastisch uit, maar is ook uitermate geschikt om schoon te maken na eventuele ongelukjes met hondekinderen aan boord. 

De 4 extra ramen en de geplaatste dakluiken geven volop lichtinval en ventilatie. De zwarte luifel en sidebars aan de buitenkant zijn niet alleen super praktisch maar geven de camper nog wat extra body.

Lieve eigenaren, wat was het leuk met jullie. Hartelijk dank voor het vertrouwen (en de heerlijke snacks bij de oplevering)!

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

12 + 11 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest