074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Peugeot Boxer camper L4H2

Peugeot Boxer L4H2 camper

Deze camper heeft niet veel toelichting nodig. Wat een super gaaf project! De daktentĀ  voor de dochter in dit gezin in combinatie met dit prachtige custom made roofrack maakt het af! En als het nou heel hard waait of net even handiger is om in de camper zelf te slapen, dan kan dat ook! De zit voorin is 180 bij 70 en geschikt voor een extra bed, maar zeker ook als super riante en fijne zitgelegenheid in combinatie met de 2 draaibare voorstoelen.

Het interieur is zeer compleet met een degelijke elektravoorziening, een zonnepaneel, een 100L schoon watertank, extra ramen, dakluiken, een luifel, grote koelkast en fantastisch veel bergruimte. Het bed is op 100 cm van de achterzijde vrij voor 2 vouwfietsen en kratten en aan de binnenzijde is op 40 cm extra katruimte gerealiseerd.

De uitstraling van de gekozen materialen stralen een hoop warmte en gezelligheid uit. De houten elementen zijn duurzaam en kunnen tegen een stootje. Deuren aan de achterzijde open, liggend op je bed, uitkijkend over een meer met in de verte een bergtop! Ik zie het voor me! Jij ook?

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

3 + 8 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest