074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Peugeot Boxer camper extra lang

Peugeot Boxer camper L4H2

Deze fantastische camper is de eerste camper geweest die voor onszelf en ons gezin is gebouwd. Ingericht voor 4 personen en 2 honden.

De 635 cm lange uitvoering biedt een zee van ruimte voor lekker slapen en lekker zitten. Het schuif bed staat in een paar seconden en de zit kan voor de kinderen omgebouwd worden naar een slaap situatie.

De keuken bestaat uit 2 aparte units met maar liefst 3 kookpitten en een spoelbak die niemand zal ontgaan. Aan kastruimte ook geen gebrek. Niet alleen rondom is er voldoende bergruimte gerealiseerd, ook onder de zitjes en achterin in de garageruimte kan je bijzonder veel spullen kwijt. Bij de materiaalkeuze is gelet op zoveel mogelijk duurzame materialen. Daarnaast heeft de camper een hoog ‘hufterproof’ gehalte, wat met 2 jongens en 2 honden niet overbodig leek.

De camper is volledig zelfvoorzienend gebouwd met dieselkachel, boiler, zonnepanelen en zelfs een buitendouche! Het toilet staat vernuftig opgeborgen onder de koelkast. De camper heeft een reis gemaakt door Noorwegen en Zweden en wist zich met zijn 150PK prima redden. En ondanks de vele ‘wasbordweggetjes’ is het interieur zo degelijk gebouwd dat er geen vervelende rammeltjes zijn ontstaan!

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

9 + 3 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest