074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Peugeot Boxer camper 635 cm

Peugeot Boxer camper L4H2

Je huis verkopen en vervolgens een nieuw huisje laten bouwen. Op wielen welteverstaan. Dat deden de eigenaren van deze camper + hun kat.

De camper is uiteraard volledig self supported met een riante lpg gasvoorziening onder de bus, een 340W zonnepaneel, 2 duurzame Hoppeke accu’s, een Multiplus omvormer en een riante watervoorziening voor de keuken en de buitendouche. De Webasto Dual Top combinatie boiler/kachel op diesel zorgt voor een fijne temperatuur, ook in de winter! De 2 Maxfann dak ventilators zorgen ervoor dat de bus altijd droog is en voorzien van frisse lucht. De super strakke extra geplaatste ramen geven de bus licht, maar ook een stoere look, zeker in combinatie met het gave custom made roofrack.

De keuken is compleet en bijzonder sfeervol, het bed is maar liefst 160 breed en 196 lang. De 90L koelkast staat boven een compost toilet met daarnaast nog een ‘natte pakken’ kast. Onder de bank is bergruimte en het kattenluikje naar de kattenbak spreekt voor zich. Op de stoelen voorin in combinatie met de bank kan je heerlijk zitten, maar lekker hangen tegen de wand van het bed is ook super goed vertoeven.

De vele houtelementen en de natuurlijk kleuren geven dit huis op wielen een warme en gezellige uitstraling.

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

7 + 8 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest