074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Peugeot Boxer camper 540 cm

Peugeot Boxer camper 540 cm

Zo onwijs stoer als je een super jonge vrouw bent, je huis verkoopt, een camper laat maken en de wijde wereld intrekt met je hond! Alle lof voor de eigenaar van dit gave huisje op wielen. Bij de onthulling zei ze:”Owh, ik voel me nu al thuis!”. En dat willen we! Campers maken die een thuis gevoel geven zonder materialen die je voor je huis ook niet zou kiezen.

Deze camper is natuurlijk zelfvoorzienend met behulp van een grote accu en zonnepanelen. Een Webasto dieselkachel mag hierbij niet ontbreken. Er is een heerlijk groot bed achterin met daaronder een riante ruimte voor de hond. De koelkast is compact zodat er voldoende ruimte overblijft voor natte pakken en sportkleding in de kast erboven. Onder de koelkast kunnen ski’s doorgeschoven worden. Onder de zit staat een riante accu, maar is er nog volop ruimte voor berging.

De keuken is sfeervol en praktisch ingericht met een Webasto dieselcooker. De watervoorziening is eenvoudig en makkelijk schoon te houden door de slimme plek onder het bed. Aan kasten geen gebrek en de gekozen materialen zorgen voor een prachtig kleuren pallet en een hoop warmte.

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

5 + 1 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest