074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Pastel en Naturel

Fiat Ducato L4H2 (635 cm)

Over smaak valt te twisten en tegeltjes met pauwen erop zie je niet elke dag, maar wie dit niet mooi vindt…

De leuke eigenaren wilden graag een bed in de lengte en veel kastruimte, maar geen overvolle camper. Qua kleuren het liefst een beetje naturel, maar ook weer niet te veilig.
De beslissingen gingen vlot en ze durfden ons snel al hun vertrouwen te schenken. Tja, dat is hier het recept voor de mooiste creaties.

Het riante bed is maar liefst 197 cm breed en 195 cm lang met een handige instap in het midden tussen de bedden. Onder het bevindt zich een grote garage ruimte met ruimte voor (vouw) fietsen en heel veel meer.
De keuken is lekker ruim en voorzien van een spoelbak, kooktoestel en compressor koelkast. De boel is fraai aangekleed met unieke tegeltjes, ronde ramen en een gaaf aanrechtblad.

Onder het extra werkblad zit een hangkast verstopt en vernuftige houten krachtjes die het natuurlijke karakter van het interieur versterken. Een toiletje bevindt zich onder het zitje. Het zitje ziet er niet alleen onwijs leuk uit, maar zorgt ook voor een vrije en open doorkijk.

De draaibare voorstoelen zijn comfortabel en opnieuw gestoffeerd in de match met het interieur. De extra ramen en dakluiken zijn onmisbaar voor een mooie lichtinval en goede ventilatie. Een standkachel, luifel, hordeur, voldoende water, gas- en elektra aan boord, maken het plaatje compleet.

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

6 + 2 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest