074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Mercedes Vario camper

Mercedes Vario camper

Hij stond bijna 2 maanden in onze werkplaats en kreeg tig goedkeurende blikken van bezoekers en klanten. Om te beginnen wilde iedereen acuut een groene bus en werd geïnventariseerd of een vrachtwagen rijbewijs makkelijk te behalen valt.
Logisch, want hoe cool is dit?!

De camper is ingericht met c.a. 5 slaapplaatsen. Achterin een bed op 200×180 cm en voorin een bed-bank van 200 bij 130 cm. Eventueel zou er ook nog een extra bed boven de voorstoelen passen. Door het bouwjaar van de bus mag je zijwaarts reizen, wat deze camper geschikt maakt om minimaal 6 personen te vervoeren.

De keuken is net zo groot als thuis, al dan niet groter. En ook aan bergruimte en kasten geen gebrek. De toiletruimte is voorzien van een composttoilet. De urine komt terecht in de vuilwatertank en de ontlasting wordt gecomposteerd waardoor je de toilet maar af en toe hoeft te legen. De gekozen materialen zorgen voor een moderne, maar ook warme uitstraling. De stoffering van de banken en voorstoelen is een perfecte match met de buitenkant van deze onwijs toffe camper.

De camper heeft een grote schoon watertank, een flink zonnepaneel en een LPG tank, waarmee de camper eigenlijk volledig off grid kan staan. Dit (vakantie)huis is klaar voor Kerst!

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

9 + 7 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest