074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Mercedes Sprinter camper

Mercedes Sprinter camper

Deze camper is meer een huis op wielen. Gemaakt voor een echte avonturier die ook in deze rare tijd risico’s durft te nemen. Je eigen huis verkopen en zelf bepalen waar je nieuwe huis en werkplek komt te staan. Elke dag opnieuw!

Dit huisje beschikt over een heerlijk groot bed achterin. Enorm veel ruimte onder het bed voor fietsen, kratten en eventueel surfboards. De keuken is compleet met oven en fijne grote kookpitten en een volwaardige spoelbak met kraan. De compressor koelkast heeft een inhoud van 90L en een vriesvak met onder de koelkast een kachel en erboven een zeer riante kast. Ook naast de doucheruimte en onder de bank ontbreekt het niet aan bergruimte! In deze camper is elke loze ruimte optimaal benut.

De douche/toiletruimte is vernuftig gebouwd met een toilet wat je makkelijk weg kan schuiven. Ook voor buiten is er een douchegelegenheid aangelegd. De gasboiler draait op de LPG tank (onder de bus) en de kachel maakt gebruik van de dieseltank. Op het dak ligt maar liefst 450W aan zonnepanelen en de 400W aan AGM accu’s + 1600W Victron Multiplus maken het plaatje compleet voor volledige zelfstandig functioneren zonder landstroom.

De ruimte straalt warmte uit door het gebruik van stoere, degelijke en natuurlijk materialen. Door de extra ramen en dakluiken komt er toch voldoende licht binnen wat een mooi geheel geeft.

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

7 + 11 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest