074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Mercedes Sprinter 4×4 camper

4×4 Mercedes Sprinter camper 

Sommige mensen laten meer indruk achter dan anderen, dan zal bij deze bijzonder leuke klanten ook het geval zijn. 🙂 Ze belden in het najaar vorig jaar wanneer we weer tijd zouden hebben voor een gave CustomCamper. Toen we zeiden dat we meer dan een jaar wachttijd hadden was het gesprek gauw over.
Toch werd snel terug gebeld; “Zet ons toch maar op de wachtlijst, je weet maar nooit!” Nou, dat was een goede set, want in april/mei kwam er een plekje vrij en tadaah! 

En niet zomaar tadaah! Wat een onwijs gave smaak hebben deze mensen. De camper straalt warmte en gezelligheid uit en trekt je gelijk naar binnen. Door de gekozen indeling is er ruimte en openheid zonder in te leveren op kastruimte en berging. De zit is gezellig en comfortabel en de Lagun tafelpoot is enorm veelzijdig.

Het aanrecht is robuust en compleet ingericht met daaronder veel lades. Onder de bank is een toilet aanwezig en achterin onder het bed een bijzonder handige fietslade. 

Naast een prachtig uiterlijk is de camper zo ingebouwd dat er meer dan voldoende accu capaciteit is om off grid te kamperen met daarnaast voldoende water, gas, verwarming en ventilatie. De degelijkheid van de bus met z’n 4×4 maakt elke reis mogelijk! 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

8 + 15 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest