074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Mercedes 409 camper

Mercedes 409 camper

Een camper om herinneringen mee te maken! Daar is deze topper uit 1980 voor gemaakt! De camper is geschikt om 6 personen in te voeren en biedt een slaapplaats voor 2 volwassenen en 2 kinderen. De 2 oudste kids slapen stoer in hun eigen tentje. De kids zullen later vaak terugdenken aan gave vakanties met een onvergetelijke camper!

Iedereen wordt veilig vervoerd in nieuw geplaatste RDW erkende stoelen met 3-puntsgordel. In 1 oogopslag zie je dat het aan kastruimte niet zal ontbreken! Het toilet is handig verstopt en de zit is eenvoudig om te bouwen naar bed. De keuken is compleet en uit te breiden met een klaptafel. De bedjes voor de kids zijn demontabel. 1 voorin bij de voorstoelen en een bedje achterin. Uiteraard zo gemaakt dat er geen valpartijen plaats kunnen vinden! De airco met extra lichtinval zorgt voor optimaal comfort.

Het interieur is modern, maar gezellig en warm door het gekozen hout. De extra ramen en het grote dakluik voorin geven volop licht en lucht en aan de buitenkant is het mogelijk om een luifel aan de bus te ritsen.

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

8 + 3 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest