074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Marvelous Marmer

Fiat Ducato L4H2 (635 cm lengte)

Als je in Zwitserland woont, laat je natuurlijk bij CustomCamp je camper bouwen. Ook al moet je er bijna 900 kilometer voor rijden…
En als je precies weet wat je wil en je een snelle beslisser bent, dan weet je zeker dat je in het voorjaar al op pad kunt. Wat een geluk! 

Deze camper is wel heel erg comfortabel. Alsof je thuis bent. Met een douche, toilet, grote koelkast, apothekerskast, gas oven, verwarming, ventilatie, grote kookpitten, riante spoelbak, ruime watervoorziening, lpg installatie, boiler, chaise longue, eettafel, luifel, volop kastruimte en nog veel meer.

De gekozen grote dakluiken en 4 extra ramen zorgen voor optimale lichtinval. De mooie aardetinten komen hierdoor extra goed tot hun recht.
Het bed is lekker ruim op 150 breed. De zit is op gelijke hoogte gemaakt met de voorstoelen en voor het ondersteunen van de voeten zijn handige opstapjes/berglades gemaakt. De uittrekfunctie van de bank zorgt voor een ‘hanghoekje’ en met de draaibare voorstoelen creëer je een fijne zithoek.
De douche is compleet met warm water, toilet en volop ophangmogelijkheden voor wasgoed, jassen, regenkleding, handdoeken etc..

Het aanrecht heeft een stijlvolle marmerlook en is gemaakt van functioneel en makkelijk schoon te maken formica.
De klaptafel aan de keuken zorgt voor extra werkruimte tijdens het koken, maar kan ook als extra werplekje dienen bij gebruik van de draaibare bijrijdersstoel.

Te veel om te zien en te benoemen, deze camper moet je gewoon ervaren.

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

10 + 4 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest