074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Living the vanlife

Mercedes Sprinter camper L3H2

Na een korte kennismaking met CustomCamp wisten ze het al en ze lieten er geen gras over groeien! En dat is maar goed ook, want dankzij hun enthousiasme en doortastendheid kunnen ze het nieuwe jaar gelijk gaan genieten van hun huis op wielen. Multifunctioneel ingericht met extra zitplaatsen voor dagelijks gebruik, een fijne werkplek en een heerlijk riant bed op maar liefst 195×180 cm! Een persoonlijke ‘get-a-way’. En ook al is het maar een paar straten verderop of ergens langs een weiland. Home is where you park it.

Het thuis gevoel is goed terug te zien in deze camper. Mooie warme houtsoorten en zachte kleuren met voldoende licht door de extra ramen en dakluiken. De keuken is bijzonder compleet met een fijn lang aanrecht voor voldoende werkruimte. De koelkast is verwerkt op ooghoogte met daaronder een compost toilet wat je tevoorschijn haalt indien nodig. Buiten kan gebruik gemaakt worden van een eenvoudige handdouche. Aan bergruimte ontbreekt het zeker niet zonder dat de camper een ‘vol’ gevoel krijgt. Onder het bed is c.a. 50 cm kastruimte van binnenaf gecreĆ«erd. Via de achterdeuren is er nog ruim 140 cm diepte over voor overige bagage. De 2 extra stoelen zijn RDW erkend voor personen vervoer en kunnen in de rail versteld worden. Samen met de gedraaide voorstoelen zorgt het voor een fijne comfortabele en riante zit. Op de voorstoelen kan een custom made bed uitgelegd worden voor een extra slaapplaats. Het grote bed achterin heeft een frolli lattenbodem en heerlijke matrassen voor een goede nachtrust, maar doet ook goed dienst al relaxte lounge plek.

Uiteraard ontbreekt het deze camper niet aan voldoende water, gas en elektra aan boord waardoor je off grid ook voldoende mogelijkheden hebt.

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

5 + 11 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest