074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Groene camper

Groene camper voor 4

Als je een nieuwe bus koopt mag je natuurlijk zelf de kleur bepalen. En die kans hebben de eigenaren van deze bus met beide handen aangegrepen. Niks geen wit of grijs, maar groen!

Het interieur is al net zo stralend als de buitenkant. Heldere kleuren afgezet met warme houtsoorten en gave materialen. De camper is RDW erkend voor 4 personen met een heerlijk vast bed achterin en de mogelijkheid om voorin nog een extra bedje te creƫren op de voorstoelen.

Met 4 extra ramen en 2 dakluiken is er volop licht en lucht en de ingebouwde horren en hordeur houden alle kleine beestjes buiten.

De vernuftige koelkast kan aan beide kanten open en is bijzonder ruim. Onder de koelkast bevindt zich een compost toilet. Waar mogelijk is kastruimte ingebouwd zonder de camper te vol te pakken.

De camper kan volledig offgrid op pad met 2 lithium accu’s, 2 grote zonnepanelen van 180W en een Victron Multiplus 3000. Er is voldoende water aan boord met een buiten douche, een gasfles om te koken en een stevige dieselkachel om de boel lekker warm te houden.

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

14 + 11 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest