074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Fiat Ducato camper 540 cm

Fiat Ducato camper 540 cm

Eerst vond de eigenaar een super gave combinatie van stoffen, toen moest er nog een bus en camperbouwer bij komen. Dat lukte!

Bijzonder veel vertrouwen kregen wij om iets moois te mogen maken van deze camper met gave, stoere materialen, afgezet met een frisse, sprekende stof. Het bed is 140 bij 196 cm, het comfortabele bankje biedt ruimte voor een toilet en daarnaast een groot vak voor vanalles en nog wat. De keuken met de kasten erboven is zeer riant en in de kast onder het bed kan je bijzonder veel spullen kwijt.

De extra ramen en dakluiken zorgen voor licht en lucht en het houtwerk zorgt voor warmte en een huislijke uitstraling. Door de combi van de voorstoelen en het zitje kan je kiezen waar je wilt zitten of gewoon lekker wilt hangen. Door niet voor kasten boven het bed te kiezen is ook het bed een heerlijke plek om te te lezen of te loungen.

De 200 amp AGM accu is een stevige jongen die zorgt voor veel vrijheid. Hij kan bijgeladen worden door te rijden of aan de stroompaal en je kan zonder externe stroom met gemak een week de koelkast en verlichting gebruiken of je telefoon opladen. Tot slot maken de luifel en hordeur het plaatje af!

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

1 + 14 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest