074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Family Fun

Peugeot Boxer L4H3 (extra lang en hoog)

Je zou denken dat de eigenaren van deze camper erg lang zijn en kaars rechtop willen staan in hun camper. Iets wat ruimschoots moet lukken met een hoogte van c.a. 220 cm. Toch is dat niet het geval. Ze wilden graag 4 volwaardige slaapplaatsen en kozen voor een dubbel stapelbed. En dat heb je uiteraard wel wat hoogte nodig.

Dit leuke gezin heeft al jarenlang volop plezier beleefd met hun kleine camper, dus dit grote huis op wielen wordt wellicht wel even wennen. Alle huisraad kan mee en aan ruimte geen gebrek. Voorin zitten 2 RDW erkende zitplaatsen met gordels en een grote gezellige tafel. De draaibare stoelen maken het een ideale zit voor 4.

De keuken is compleet met spoelbak, kraan en riant kooktoestel en voorzien van super gave tegeltjes, alle lof voor de vrouw des huizes in dit gezin!
Het houtwerk voegt warmte en sfeer toe en de gekozen persoonlijke items maken de camper helemaal uniek.

Door geen hoge kasten te kiezen hou je overal doorkijkjes en veel ruimtegevoel. De extra geplaatsten ramen zijn voorzien van een schuifopening en hor en in het dak zijn dakluiken aangebracht wat ook voor een mooie lichtinval zorgt.

Uiteraard is deze camper ook voorzien van een standkachel, gas- en watervoorziening en een flinke accu voor lekker off grid kamperen.

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

10 + 3 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest