074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Citroen Jumper camper

Citro├źn Jumper camper (L2H2)

Ik vind het altijd een eer om mee te mogen denken bij de aankleding en indeling van een huisje op wielen. Dit keer gaat echter alle credit naar de eigenaars van de camper zie zich bijzonder goed hadden voorbereid en precies wisten wat ze wilden en vervolgens alle verantwoordelijkheid bij ons durfden neer te leggen om hun droom te verwezenlijken. Met een fantastisch eindresultaat als gevolg.

Deze camper straalt ruimte uit! Een open, licht en een vrij gevoel. En toch met enorm veel bergruimte. En nee, geen vast bed, maar dit bed staat in een paar minuten en is maar liefst 140 breed bij 200 cm lang, En als je dan op een mooie verlaten plek staat en je ligt in bed met de achterdeuren open, dan kan je niet anders doen dan genieten.

De camper is zeer compleet uitgerust met o.a. een LPG installatie, een gasoven, een compost toilet, een Maxfann, een boiler, standkachel, 2 grote zonnepanelen, een riante accu en nog veel meer handige snufjes waardoor je met deze camper eigenlijk volledig zelfvoorzienend op pad kunt.

De riante zit maakt lekker bank hangen mogelijk en de gekozen materialen en kleuren zorgen ervoor dat je je gelijk thuis voelt .

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

10 + 13 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest