074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Champagne Charme

Citroen Jumper 6 meter

Een bijzonder en ontroerend verhaal van deze eigenaren wordt verpakt in een persoonlijke camperbus met een dikke knipoog naar een dierbare.

Dat deze mensen niet van de standaard zijn is duidelijk. Een goed oog voor kleur en styling brengt alle gekozen elementen prachtig samen. De bus heeft (een zeldzame) 2 schuifdeuren die ze graag open wilden houden aan beide kanten met een vrije instap en doorkijk. De toiletruimte maakt het tevens mogelijk om te douchen en de subtiele aansluitende kast geeft enorm veel extra ruimte.

Onder het fijne bed van 140 bij 196 cm bevinden zich 3 lades waarvan de onderste ook als opstap gebruikt kan worden. De keuken is riant en zeer compleet met grote koelkast en veel bergruimte. Een retro kooktoestel, een aparte kraan en super leuk gordijn met vernuftige prullenbak geven genoeg elementen om je ogen uit te kijken. En aanvullende details als gave haakjes, stofkeuzes, deurknopjes, bijzondere tegeltjes en een cool douchegordijn maken het helemaal af. Met alle credits voor de eigenaren!

Onder het bed staat een boiler, een riante watertank, een forse accu van 200 ampère en meer! En zoals je ziet is zelfs de technische ruimte gaaf afgewerkt in stijl.

Met de tafel reeds gedekt stap je hier zo in je relax modus.

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

14 + 2 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest