074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Camper voor 4!

Super Surfbus 

Plek voor een surplank, een hond en minimaal één dochter, dat was de insteek. 🙂 De surfplank gaat op het dak, de dochter in de gordel op een fijn zitje. En de hond, die vindt z’n plek wel! 

Deze prachtige antraciet metallic Ducato heeft een super stoere look met z’n roofrack, zwarte luifel en matching fietsendrager. Het interieur is modern, maar ook gezellig door de dimbare verlichting, het bamboe en de zachte kleuren voor de stoelen. 

De camper heeft een goede accu die bijlaadt tijdens het rijden. De watervoorziening is eenvoudig, maar super handig en met de gasfles kan je zo een jaar aardappeltjes koken. De geplaatste ramen zijn originele Ducato ramen met een hor en schuifopening. Ze worden verduisterd met custom made gordijnen in stijl van het interieur. Het dakluik geeft licht en lucht.

De open doorkijk geeft vrije uitkijken en openheid terwijl er toch meer dan genoeg kastruimte overblijft (ook onder het bed en onder de zit). Het toiletje staat vernuftig opgeborgen in een kastje en kan voor de nacht eenvoudig tevoorschijn worden gehaald. De keuken is riant en zeer compleet met nog een extra verlengstuk zodat de bijrijder ook z’n kopje koffie kwijt kan. 

Een toffe indeling voor 4 die we vast nog vaker gaan zien! 

 

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

4 + 8 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest