074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Camper met toilet

Peugeot Boxer camper 6 meter

In tijden dat de sanitaire voorziening op de camping nog niet open zijn is het handig je eigen toilet aan boord te hebben. Als je daarnaast ook nog een vast bed in de lengte wil en een zit voor extra personen vervoer èn de camper mag niet langer worden dan 6 meter, dan is het wel even passen en meten. Maar, het is gelukt!

In deze mooie jonge bus zit een bed wat deels op 180 cm is gemaakt en voor het grootste deel op 200 cm lang met aansluitend een volwaardige toiletruimte en een fijne ruimte zit. Het bed is maar liefst 195 cm breed en door de uitsparing is het makkelijk in- en uitstappen. De keuken is compleet met een grote koelkast onder het bed en aan kastruimte geen gebrek!

De laadruimte onder het bed is vrij voor eventuele surfboards of een (vouw)fiets. De aanwezige watervoorziening is goed schoon te houden, zeer efficiënt en eenvoudig. De elektra voorziening is compleet met een zonnepaneel en AGM accu. Door de extra ramen en dakluiken is er volop licht en lucht en de gekozen materialen geven warmte en sfeer in de camper.

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

14 + 12 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest