074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Camper met hoekbank

Fiat Ducato camper 6 meter

Als je de deur van deze camper open gooit krijg je gelijk een soort thuisgevoel door de sfeervolle kleuren, de gezellige hoekbank en de fijne lichtinval.

De camper is ingericht met een douchecabine die natuurlijk goed van past komt als je veel off grid staat of gewoon omdat je graag je eigen toilet en douche bij de hand wilt hebben. De keuken is zeer riant en voorzien van alle gemakken.
Bij mooi weer kan het bed blijven staan en kan eventueel voorin nog gebruik gemaakt worden van de voorstoelen en extra zitje. Er is zoveel kast- en bergruimte dat bijna je hele huisraad mee kan.

Er is voldoende water en elektra aan boord voor minimaal 3 dagen zonder stroom. De camper is met de warme kleuren toch heel licht door de 4 extra ramen en 2 dakluiken.

De relaxte zithoek is met een paar minuten eenvoudig om te bouwen naar een bed van 200×140 cm. Achterin is plek voor tafel en stoelen of andere zaken en in deze camper is een vernuftige ingang gemaakt in de kast waar in dit geval precies een golftas in kan worden opgeborgen.

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

2 + 12 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest