074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Camper met extra personen

Peugeot Boxer L2H2 (540 lang)

Wat doe je als je een prachtige camper komt bekijken die al verkocht blijkt te zijn? Dat overkwam de eigenaren van deze super gave Peugeot Boxer. Maar ze lieten het er niet bij zitten, ze vroegen ons gewoon er zo snel mogelijk nog één te maken.
Dezelfde als hun droomcamper ‘de Bamboo Bastard’ maar dan met net iets meer kleur! Nou, dat is gelukt!

De schrootjes en het bamboe zorgen voor een warme uitstraling en sfeer. De extra ramen en het dakluik geven een mooie lichtinval en de praktische hordeur houdt vervelende beestjes buiten.De koelkast is op hoogte is bijzonder prettig in gebruik en door de hoge kast ontstaat er veel extra bergruimte, maar ook plek voor een fijn hoog toilet onderin. De ruimte onder het bed is verdeeld in 2 ruimtes. Van binnenuit een zeer grote kastruimte en van buitenaf een garage ruimte op c.a. 100 cm diep. Meer dan genoeg ruimte om veel te veel spullen mee te nemen dus.

De camper heeft een RDW erkende zit voor 2 personen extra en de zit is riant genoeg voor 4 personen. Het bed op 135 cm breed bij 196 lang leent zich voor 2 personen en de pubers in dit gezin slapen in hun eigen tent. De camper staat inmiddels te popelen om richting Frankrijk te toeren.

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

2 + 7 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest