074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Blue Bird camper

Blue Bird camper

Wat een fantastisch project en wat een toffe make-over van deze voormalig schoolbus naar tiny house! Alles wat je thuis hebt, heb je ook in deze toffe camper.

Een volwaardige keuken met zeer riante koelkast, apothekerskast, oven, grote spoelbak en kooktoestel met 4 gasbranders. De badkamer is voorzien van een douchebak, waskom en uiteraard meer dan voldoende warm en koud water. De camper wordt verwarmd op diesel via een Webasto EVO55 en aan elektra is het zeker geen gebrek in deze camper die voorzien is van 6 grote zonnepanelen, 2 forse accu’s, wifi en alles om het jezelf maar zo comfortabel mogelijk te maken.

Het vaste bed op 200×160 is super comfortabel uitgerust met onder het bed een tolletje voor de nacht. De zit is om lekker om te zitten, maar ook zeer geschikt te loungen met de tafel die alle kanten op kan en ook in hoogte verstelbaar is.

Een belangrijk uitgangspunt was de lichtinval en het gebruik van de ramen. Niet te vol zonder in te leveren op bergruimte. Een schoolbus chauffeur heeft geen bijrijder, maar een motorblok en daarom is voorin in de hoek een zitje gemaakt zodat ook een bijrijder prettig kan meerijden.

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

6 + 10 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest