074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Blauw Blokje

Fiat Ducato L3H2 (6 meter)

Soms heb je net wat meer geluk dan anders. Het zoeken naar een geschikte bus om er een camper van te maken kan wel eens lastig zijn. Maar bij het zien van deze automaat met amper kilometers op de teller en een moderne krijt grijze kleur was de keuze gauw gemaakt. Wat een super toffe bus! 

Over de indeling was eerst nog wat twijfel, maar toen uiteindelijk daar een knoop was doorgehakt volgde het interieur zeer voorspoedig.
Niet zo saai. Mooie heldere blauw tinten, een frisse basis kleur voor de meubels, houten elementen en gave geblokte tegels. 

Het ronde raam voegt een zachte touch toe samen met de prachtige stoffering. Er is volop kastruimte zonder in te leveren op leefruimte. Het toilet staat vernuftig onder de bank verwerkt waardoor je geen groot deel kwijt bent voor een toiletruimte. De keuken is riant en compleet met een prachtig kooktoestel, een grote spoelbak en een mooie, strak vorm gegeven koelkast met grote inhoud.

Het comfortabele en gezellige interieur is natuurlijk ook voorzien van een standkachel, een water- en gasvoorziening, extra ramen, dakventilatie en een flinke accu met omvormer die off grid kamperen ook mogelijk maakt.

Laat de herfst maar losbarsten, in deze camper is het super knus vertoeven!

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

6 + 10 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest