074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Briljant met bamboe

Peugeot Boxer L2H2 

Dit is een puike Peugeot! Slechts 540 cm lang, maar hij doet qua ruimte beleving zeker niet onder voor een langere variant.

De bijzonder vriendelijke eigenaren wisten van doorpakken. Na de eerste kennismaking was er in no time al een bus gekocht. En getwijfel over wat ze wilden? Welnee! Een hoogwaardige elektravoorziening, geen gas, voldoende water, een hoop huiselijkheid, mooie kleuren en gevoel van ruimte, hoppa! 

Er valt veel licht door de ramen en dakluiken, zelfs bij somber weer is er een prettige lichtinval. Het bed is heerlijk comfortabel met veel bergruimte eronder. Er zijn vernuftige opstapjes gemaakt die tevens dienen als opberglade. De prachtige afwerking met bamboe zorgt voor duurzaamheid en sfeer. 

Met de gekozen flinke lithium accu en omvormer is het zelfs mogelijk off grid gebruik te maken van de elektrische kookplaat. De standkachel draait op diesel en kan een ruimte als deze binnen een mum lekker verwarmen. 

De installatie op het dak hebben de eigenaren er zelf op laten zetten om zo handig hun kajaks mee te kunnen nemen. Door deze super slimme constructie moesten de dakluiken extra laag blijven en is daarom gekozen voor speciale scheepsluiken. 

Veel plezier lieve mensen! 

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

2 + 4 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest