074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Jolly Yellow

Jolly Yellow 

Owh wat is deze gaaf! En wat was het een fijne samenwerking met deze eigenaar! De meest gave kleur camper van Europa met een fantastisch, uniek interieur. 

De eigenaresse is klaar met haar drukke banen en gaat nu volop genieten van haar vrijheid met dit zeer complete huisje op wielen. 
Echt overal is aan gedacht. Zo kan je om te beginnen heerlijk loungen op de bank met de super handige zwenkbare tafel. Het bed is eveneens een fijne plek om je lekker op terug te trekken met heerlijke uitzicht door de ramen. De douche/toilet ruimte is compleet en compact. De keuken heeft grote opberglades en een design compressor koelkast. 

Je raakt niet uitgekeken op alle bergruimte en lades, maar toch blijft de camper ruimtelijk door de gekozen opstelling. De gekozen kleuren zijn neutraal en bijzonder sfeervol in combinatie met het houtwerk, de raamdecoratie en het ‘cozy’ effect van de bank. 

De camper heeft een airco, een boiler, kachel en al het denkbare om zo comfortabel mogelijk te kunnen vertoeven op de mooiste plekjes van de wereld. 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

9 + 8 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest