074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Iveco Daily L2H2 2018

Iveco Daily L2H2 2018

Deze Iveco Daily L2H2 2018 is een splinternieuwe bus met een bijzonder custom made interieur voor een bedrijf met een paar fantastische honden in dienst!

De eigenaar vond het behoorlijk spannend. Een nieuwe bus kopen, ‘m bij ons achter de deur zetten, de sleutel afgeven en weten dat gelijk de zaag erin gaat voor de 3 ramen en het dakluik. Dat is wel even slikken! Gelukkig is het eindresultaat in warm ontvangst genomen!

Deze bedrijfswagen bezit een enorme hoeveelheid kastruimte en niet geheel onopvallend is de fantastisch riante plek voor de belangrijke viervoeters. De zit-slaapbank kan binnen luttele seconden omgetoverd worden naar bed en met de zwenktafel en koelkast op hoogte is een ontbijtje op bed zo geregeld.

Om de bus koel te houden voor zowel de eigenaar als de honden is er een Maxfann geplaatst en 3 extra ramen voor optimale ventilatie. Met de ingebouwde elektra kan de bus c.a. 3 dagen zonder externe stroom toevoer uit de voeten en tijdens het rijden laadt de accu weer op.

Voor meer informatie info@customcamp.nl

(Zie hier één van de honden die mee mag op reis, de andere 2 modellen in deze fotoserie horen bij het beveiligingsteam van CustomCamp) 🙂

 

 

 


 

 

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

5 + 7 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest