074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Ombouw bus camper

Ombouw bus camper

ombouw-bus-camperMet de ombouw van een bus naar een camper door CustomCamp krijgt u een kampeerauto op maat. U bepaalt zelf exact hoe uw camper eruit komt te zien en dat geeft u de nodige voordelen:

  • U kunt hiermee veel geld besparen
  • U hebt volledige controle over de uitvoering
  • De ombouw wordt uitgevoerd door vaklieden

Ombouw bus naar camper goed alternatief

Het kopen van een camper is voor velen niet weggelegd vanwege de hoge kosten. Om toch te kunnen genieten van de vrijheid van op vakantie gaan met een camper, is het ombouwen van uw bus een uitstekend alternatief. Maakt u gebruik van de expertise van CustomCamp, dan bent u ook nog eens verzekerd van de allerbeste kwaliteit.

Kampeerauto op maat

Wij bespreken graag de precieze uitvoering van uw camper met u om tot een subliem resultaat te komen. Ook dragen wij u graag fantastische idee├źn aan voor uw mobiele vakantiehuis. Een optimaal samenspel tussen u en CustomCamp leidt altijd tot een onverwacht fraai resultaat waarvan u vele jaren plezier zult hebben.

De ombouw van bus tot camper kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Of het nu gaat om het aanbrengen van een hefdak, het plaatsen van bedden en keukens of het verzorgen van een prima isolatie: wij verzorgen alles tot in de puntjes. Mogelijk kunt u ook gebruik maken van een flink belastingvoordeel.

Een reden te meer om nu met CustomCamp te bespreken wat voor u de mogelijkheden zijn voor de ombouw van bus naar camper. Maak snel een afspraak.

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

8 + 1 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest