074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Verliefd op HY

Na een zeer geslaagd expiriment tijdens de ANWB kampeerdagen in Ouderkerk a/d Amstel, waarbij ik samen met een goede vriend de online dialoog heb gevoerd met iedereen op Twitter/Facebook etc vanuit een hele oude retro VW T2, wist ik het zeker. Dit is een concept waar behoefte aan is. De aantrekkingskracht van een gave oude camper tijdens een evenement zorgt voor veel bekijks en gesprekken met bezoekers en dat is precies wat we leuk vinden. Daarom is social media ook zo leuk, je hebt een echte dialoog met een hele groep mensen en het is magisch wanneer je dit uit de online omgeving haalt en offline doorzet vanuit een retro camper. Kortom, een nieuw concept was geboren. En dus.. Op zoek naar een camper, vanuit mijn gevoel.
Ik heb iets met Frankrijk, rij ook in een Renault 4 en ben al mijn leven gek van een Citroën HY. Dat moest hem dus worden. Marktplaats afzoeken en zelfs in Frankrijk op zoek naar een “goed” exemplaar, want er zijn nogal wat verrotte HY’s te vinden. Het is een simpele bus die vaak gebruikt werd als paardenwagen, frietkraam, politievoertuig en brandweerauto. En in sommige gevallen werd HY omgebouwd tot camper en dat zocht ik.
Na lang zoeken had ik er één gevonden waar ik spontaan verliefd op werd. HY is eigenlijk prachtig door zijn schoonheid, zijn simpelheid en zijn kenmerkende eigenschappen. De restauratie ging beginnen en uiteraard had ik een droom van hoe HY er van binnen uit moest gaan zien. Ik wilde oud hout, gecombineerd met roestvrij staal en traanplaat op de grond.. Alleen, wie o wie kon mij helpen? En hoe vind ik zo iemand die snapt wat ik wil en die ik vertrouw mijn bus in te richten? Weet je wat? Ik zet de vraag uit op Twitter, er is vast wel iemand die iemand kent..
Ik kreeg een reactie van een jong en enthousiast bedrijf uit Hengelo en laat ik daar nu mijn middelbare school hebben doorlopen. Een eerste klik was er. Ik nam contact op met het bedrijf en het enthousiasme kwam door de telefoon nog beter door, tot ik aangaf om welk type bus het ging, een Citroën HY… Stil… een seconde.. en toen klonk het aan de andere kant: WHOEAAHH!! Ik ben mijn leven lang verliefd op deze auto’s en we willen zo ontzettend graag een eer een dergelijke bus inrichten! Nu kon ik niet meer terug natuurlijk en de eerste afspraak werd gemaakt. De receptie van CustomCamp was ingericht met steigerhout en ik vertelde dat ik dat wilde, nog meer enthousiasme! Ok, doen! Afspraken gemaakt, de bus over geleverd aan Björn en Evelyn en het wachten begon.. Dagelijks contact over het hout, het staal, de lampjes, de electronica elk detail werd besproken en er sprak zo ontzettend veel liefde, passie en vakmanschap uit de contacten, wat een helden! Het resultaat overtrof al mijn verwachtingen en Evelyn is voor mij een lichtend voorbeeld hoe je jezelf als jong bedrijf presenteert, ook online. Vakmanschap in combinatie met online media, briljant!
CustomCamp in Hengelo, ik vergeet jullie nooit meer en hoop dat we nog heel erg vaak dit soort projecten mogen doen samen. Dank dank dank voor wat jullie hebben gepresteerd en ik ben fan van jullie! Groet, Jurjen

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

10 + 14 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest