074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Van bus naar camper

We kenden het vakmanschap van Bjorn al, toen we hoorden dat hij voor zich zelf wou beginnen. We zijn gelijk gaan praten. Onze bestelbus was al voorzien van een hefdak en draaibare voorstoelen, maar er zouden nog wel een aantal aanpassingen voor nodig zijn om hem helemaal tot kampeerauto om te kunnen bouwen. We hadden alle tijd, omdat het vakantie seizoen nog niet begonnen was en zo hadden Bjorn en Evelyn mooi de tijd om de nodige voorbereidingen te treffen. Er moest nog een brug komen en gereedschap aangeschaft worden. Ondertussen hadden wij mooi de tijd om te bedenken hoe we het wilden hebben.
We kozen een blank berken interieur, die met een paar lagen botenlak een prachtige zijdeglans kreeg. Vooral de ronde tafel die op maat is gemaakt is een echte eye-catcher.
Evelyn maakte voor ons een offerte met, op ons verzoek, alles erop en eraan. Toen gingen we kijken wat we echt nodig hadden en hebben een aantal luxe dingen weggestreept.
Uiteindelijk toch nog een paar dingen toegevoegd die echt wel heel erg handig zijn; watertanks onder de bus en een infopaneel zodat we kunnen zien hoeveel water we nog hebben en of de accu nog vol is.Uiteindelijk hebben we de opdracht aan CustomCamp gegeven. Toen brak een spannende tijd aan, hoe het er echt uit zou gaan zien.
Elke week gingen we even kijken hoe het er mee stond en de bus werd steeds meer een echte camper. De bekleding in donkerblauw en is met het blanke berken een mooie combinatie geworden.
Na een paar weken was hij helemaal klaar en konden we hem naar de RDW brengen voor de omkeuring tot kampeerauto.
Dit is in een paar uurtjes bekeken en na betaling van € 53 krijg je een nieuw kenteken.
Na hun eerste echte klus hebben Bjorn en Evelyn een prachtig bedrijf en we hopen voor hun dat veel klanten ons voorbeeld zullen volgen.Wij kunnen het nu bijna niet afwachten te gaan kamperen en zeer binnenkort hebben we ons eerste weekeinde gepland.

Gerry en Peter Hoogers (Hengelo)

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

10 + 4 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest