074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Review CustomCamp

Twee jaar geleden hebben wij onze VW (verlengde) bus laten ombouwen bij Customcamp in Hengelo. Tijdens onze eerste ontmoeting met Bjorn en Evelyn zijn we ontzettend hartelijk ontvangen. 
Samen hebben we gekeken naar de mogelijkheden en heeft Evelyn ons allerlei opties laten zien. Het bedrijf doet haar naam eer aan. Niets is standaard en de bus is naar onze eigen wensen omgebouwd. Hier is geen tweede van. 

Wij hebben een team aan medewerkers ervaren die een vak uitoefenen omdat ze van hun vak houden. Dit is terug te zien in de afwerking van de inbouw. Het is prachtig gedaan. De afwerking van de kastjes tot het isoleren en bekleden van de wanden. Het inbouwen van de spotjes en ga zo maar door. Je ziet dat er zorg aan is besteed. 
Wij vonden het van het begin aan al mooi maar hebben ons pas dit jaar gerealiseerd dat dit niet zo gewoon is. Nadat wij andere bussen hebben gezien die waren omgebouwd beseften wij hoe kundig Customcamp is en hoeveel zorg hieraan is besteed. 

Al twee jaar genieten wij van de vakanties met onze bus en de weekendjes weg en hopen dit nog lang te mogen doen. We vinden onze bus nog steeds prachtig. Er zijn veel bedrijven die campers ombouwen maar wij hebben de ervaring dat het veel waard is om het goed te laten uitvoeren. Daar heb je uiteindelijk veel meer plezier van. 

Groetjes
Belinda en Liesbeth

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

13 + 1 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest