074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Mercedes Viano camper

Mercedes Viano camper

 

Wij hebben een Mercedes Viano Bus. Aangeschaft voor zakelijk gebruik voor ons bedrijf in fietsen en sportartikelen. Maar, al wel in het achterhoofd om in de toekomst ook deze om te kunnen bouwen naar camper. En dat moment is nu aangebroken. De zaak is verkocht, en de plannen voor het laten ombouwen zijn in gang gezet.

We hebben eerst maanden gezocht naar voorbeelden, interieur, prijzen. De eerste fase die iedereen doorgaat.

Uiteindelijk hebben we heel bewust gekozen voor Custom Camp. Niet een heel logische keuze qua afstand. We wonen in Friesland, en hebben toch een aantal gerenommeerde camperbouw bedrijven in de buurt. Custom Camp stal eigenlijk meteen ons hart.  Uitstraling, kwaliteit van materialen en kennis , persoonlijke kwaliteit, en het enthousiasme om van ieder project weer een nieuwe uitdaging te maken.

Het laten ombouwen van je bus naar camper is een heel proces. Er kwam veel bij kijken, waar we in 1e instantie helemaal niet hadden over nagedacht. We zijn dan ook een aantal malen op bezoek geweest, houtsoorten, stoffen, inbouwmogelijkheden gezien en besproken. Stalen meegenomen. En uiteindelijk keuzes gemaakt. Het is fijn dat er dan met je meegedacht wordt en dat waarderen we dan ook enorm.

Er wordt hard gewerkt in de werkplaats. Ongelooflijk hoeveel creativiteit er aan de dag gelegd wordt, samen met vakmanschap.

En mooi, dat je het proces via foto’s kunt volgen via de website. Niet alleen wijzelf, maar ook onze familie en vrienden.

Binnen het geplande tijdsbestek was de bus klaar. Een hele prestatie, als je bedenkt hoeveel campers  er tussen maart en mei op de planning stonden. De drive ,motivatie en teamwork van iedereen in de werkplaats is enorm.

Het ziet er echt heel mooi uit. Wij zijn ook zeer tevreden over het vervolgtraject van de  “puntjes op de i”,  waar je pas achter komt als je ermee onderweg bent.  Dan merk je dat sommige dingen toch minder handig zijn dan gedacht. Wat dan vervolgens weer aangepast wordt zoals je dat graag wilt. 

Wij zijn dus heel erg tevreden. We hebben een fantastische camper, en iedereen die het ziet is laaiend enthousiast. De inbouw, de kleurstelling, de materialen.

Voor de verzekering moest de camper gekeurd worden, en het taxatierapport beschreef bij het item “interieur en opbouw, opmerkingen” : “het hefdak en het kampeerinterieur is erg netjes opgebouwd en ingebouwd”.

Borjn, Evelyn en iedereen van het team, heel erg bedankt, en veel succes met jullie verdere projecten en onderneming.

Hartelijke groet van Dik en Lidy Smit

DSC_1324

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

12 + 13 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest