074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Hobby Van naar CustomCamper

Van Hobby Van naar CustomCamper

1,5 jaar terug hadden we onze Hobby Van verkocht met de bedoeling een camper te laten bouwen. Dit bleef echter een wens. Tot begin maart.  We liepen op de camperbeurs in Hardenberg en zagen hier een aantal camperbouwers. We hebben toen besloten om gelijk tot actie over te gaan. Via internet kwamen we Custom Camp tegen. De enige camperbouwer die ook nog eens een prachtige website heeft.

We hebben toen een Renault Trafic uit 2007 gekocht. Onze eisen waren nl. dat de bus bij huis onder de carport moest kunnen staan. Wel wilden we in de bus kunnen staan.

Na een telefoontje met Evelyn de week daarop gelijk een afspraak voor de inbouw gepland. Ze hadden nog ruimte voor begin april . De offerte was snel gemaakt en na nog wat afstemming de opdracht gegeven. Eind maart de bus gebracht.

Via internet was de bouw prachtig te volgen. Omdat Rijssen-Hengelo geen wereldafstand is ook enkele keren wezen kijken. De ontvangst was altijd super. Het enthousiasme van iedereen en ook het meedenken bij vragen over de inbouw die tijdens het werk naar voren kwamen was bijzonder.

Eind april was de camper al klaar. Op vrijdag 26 april de camper opgehaald. Zoals we al tijdens de bouw hadden gezien was alles keurig afgewerkt. Zelfs de auto was prachtig gepoetst.

De eerste paar dagen weg met de camper zijn goed bevallen. Het bed is in een mum van tijd te plaatsen door gebruik te maken van de lussen die hier aan vast zijn gemaakt. Ook het opruimen is hierdoor zo gedaan. De bergruimte is ruim voldoende. Zeker in vergelijking met de fabriekscampers die we hiervoor hebben gehad en die een stuk groter waren. Door de praktische indeling is er voor alles voldoende ruimte.

Kortom wie een camper wil laten bouwen moet zeker Custom Camp niet overslaan.

April 2013 G. Kappert

DSC_1414DSC_1425

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

10 + 14 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest