074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Geen CustomCamp

Geen CustomCamp

 

Ik kan er een hele lange inleiding aan breien maar beter is het als het hoge woord er uit is; we zijn voorzien in een camper.Zo, daar zat ik toch een paar minuten met mijn vingers boven het toetsenbord om te bedenken hoe ik jullie dit ging zeggen……

Het is een Possl 4family geworden met een hefdak.  Dat betekent 6 zitplaatsen en 6 slaapplaatsen. Met meer opties en luxe dan we ooit hadden kunnen bedenken is het een topbus uit 2011.

Jullie hebben erg veel tijd en energie gestoken in ons en onze zoektocht. Het spijt ons dus voor jullie, hoewel dat geen zakelijk kijk op het geheel is…. maar dat kan me niks schelen. Onze/mijn band met jou Evelyn, voelde ook niet echt zakelijk aan. Dat vind ik ook DE kracht van jullie bedrijf. Jullie zijn laagdrempelig, open, zeer hulpvaardig en zeer vriendelijk!! Niet alleen ziet jullie website er geweldig uit; jullie persoonlijkheid completeert de hele zaak! Ik draag jullie een warm hart toe en wens jullie en het bedrijf het allerbeste!!

Ik hoop dat we elkaar in de toekomst weer zullen gaan zien en dat blijkt dat aan onze band niet veel verandert is ondanks ons huidige besluit. Beste, lieve, super spontane, goedhartige en goedlachse Evelyn, dank nogmaals voor alles wat je voor ons hebt gedaan!!

 Heel graag tot ziens!!!!!!

 Loes Visschedijk-Ossevoort

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

4 + 9 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest