074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Fiat Scudo Camper

De “Fantastic Fiat” van Custom Camp

Nieuwsgierig geworden door berichten over een nieuw camper-ombouwbedrijf -nota bene in mijn eigen Hengelo- besloot ik om daar eens te gaan kijken. Op de website van dit Custom Camp had ik al een prachtige (reeds verkochte) rode bus zien staan. Wie weet was er nog wel zoiets…

Nee dus. De blauwe bus die er stond was wel erg mooi, maar voor mij toch te groot. Eigenaar Evelyn vertelde me dat er wel net een iets kleinere Fiat binnen was, maar wilde ik die wel zien? Hij was nog niet eens gewassen….Natuurlijk wilde ik dat wel. En ja, dat leek me wel wat!

Het contact met Evelyn en echtgenoot Bjorn verliep prettig. Ik had al snel het gevoel dat ik bij het juiste bedrijf was aangeland .

Een oriënterend gesprek over de mogelijkheden draaide daardoor eigenlijk meteen uit op een ombouwbespreking. Een aantal “onmisbare” zaken die op mijn verlanglijst stonden bleken -in goed overleg- eigenlijk niet zo belangrijk en konden geschrapt worden. Het gevolg: een besparing in kosten én in ruimte. Dubbel winst! De offerte die volgde viel dan ook niet eens tegen.

Binnen mijn budget wachtte me een mooie, compacte -maar niet te kleine- bus met net geen 80.000 km op de teller plus een gloednieuwe ombouw helemaal naar eigen wens. De knoop was snel doorgehakt.

Het  hele ombouwproces was via de website stap voor stap te volgen waardoor de voorpret flink in stand werd gehouden. Ook de bezoekjes aan het bedrijf (je moet toch optimaal op de hoogte blijven nietwaar) verliepen erg prettig. Bjorn nam, regelmatig bijgestaan door z’n twee –al even vriendelijke- medewerkers,  de nodige tijd om uitleg te geven over de vorderingen van het ombouwproces. Evelyn gaf enthousiast advies over matrassen, materialen, kleuren en stofjes, kortom: Dat liep allemaal prima!

Met speciale wensen werd goed rekening gehouden: zo werd bijvoorbeeld de gewenste maar niet passende fietsdrager keurig op maat gemaakt.

De levertijd van ongeveer 4 weken liep iets uit (werken ze bij de RDW niet eens door met kerst? Wat flauw!) maar al met al ging het nog razendsnel.

Inmiddels heb ik de eerste ritjes al gemaakt om mijn “Fantastic Fiat” aan familie en kennissen te showen. Alles werkt naar wens en ziet er prachtig uit. Nu maar snel de agenda pakken voor het plannen van de eerste echte tocht!

buscamper te koop

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

13 + 2 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest