074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

E-NV200 voor Duitse klanten

Der E-NV200: Das kleine vollelektrische Raumwunder Seit über 30 Jahre campen wir in verschiedenen Bullis und Wohnmobilen. Jetzt sollte es ein Elektroauto sein, ausgerüstet mit den Campingkomponenten, die für uns unverzichtbar sind und in bester Qualität. Für ein Elektrofahrzeug galt es auch unbedingt das Gewicht des Fahrzeugs im Auge zu behalten. Daher sind die Möbel aus Pappelholz. Strom ist die einzige Energiequelle, wird also sowohl zum Heizen als auch zum Kochen genutzt. Wir sind gern autark in Skandinavien unterwegs, von daher war uns eine Solaranlage mit Wechselrichter (1500 W) und Lithium-Batterie (90 Ah) sehr wichtig, auch mit entsprechenden verschiedenen Steckdosen (USB, 12 Volt, 230 Volt). Gekocht wird auf dem Induktionskochfeld. Eine Kompressorkühlschublade und eine Falttoilette sind ebenfalls an Bord. Ein Heizstab im Kanister sorgt für warmes Wasser.
Der Umbau wurde von Customcamp -hier geht unser besonderer Dank an Renée- individuell abgesprochen, verlässlich und qualitativ hochwertig ausgeführt.


De E-NV200: de kleine, volledig elektrische ruimtebesparende camper. We kamperen al meer dan 30 jaar in verschillende busjes en campers. Nu wilde we graag dat het een elektrische auto zou zijn, uitgerust met de kampeeronderdelen die voor ons essentieel zijn en van de beste kwaliteit. Voor een elektrisch voertuig was het essentieel om het gewicht van het voertuig in de gaten te houden. Daarom zijn de meubels gemaakt van populierenhout. Elektriciteit is de enige energiebron, dus het wordt gebruikt voor zowel verwarming als koken. We zijn graag zelfvoorzienend in Scandinavië, dus een zonnepaneel met een omvormer (1500 W) en lithiumbatterij (90 Ah) was erg belangrijk voor ons, ook met bijbehorende verschillende stopcontacten (USB, 12 V, 230 V). Koken doen we op de inductiekookplaat. Een compressorkoellade en een opvouwbaar toilet zijn ook aan boord. Een verwarmingselement in de jerrycan zorgt voor warm water. De conversie is gedaan door Customcamp – onze speciale dank aan Renée – individueel alles besproken, betrouwbaar en van hoge kwaliteit.

Note:De NV200 komt in Nederland niet in aanmerking voor het kwarttarief van de Belastingdienst en het camperkenteken. Hiervoor is de laadruimte te klein.


 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

9 + 1 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest