074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Direkt een thuisgevoel

Op woensdag 2 mei 2012 had ik een afspraak met jullie gemaakt om de consoles van mijn Fiat Ducato camper te verlagen. Dit was nodig om draaiplateau’s te plaatsen op de consoles. Deze draaiplateau’s hebben een hoogte van ongeveer 50 mm.(5 cm) waardoor de zittingen 50 mmhoger zouden worden. Deze 50 mm is net te veel. En andere consoles waren voor mijn type Fiat Ducato niet te koop. Daarom het verlagen van de bestaande consoles.

Ik ben de middag van 2 mei 2012 bij jullie in de garage c.q. werkplaats geweest. Ik ben daar hartelijk ontvangen en wij hebben daar meerdere gesprekken gevoerd over campers, vakantie, etc. De koffie stond klaar en zelfs een sausijzenbroodje werd mij aangeboden. Ik kreeg direkt een thuisgevoel.

Tussendoor was Bjorn bezig met de consoles te verlagen. Hij had hier wel kijk op en leverde een prima werkstuk af. Evelyn is daarbij nog even met de auto weggeweest om voor mij een bepaald soort vinyl-lijm te halen. Deze lijm was alleen te verkrijgen in grote hoeveelheden. De helft werd overgeschud in een andere emmer en ik was een zeer tevreden man. Na betaling ben ik omstreeks 17.00 uur huiswaarts gereden. Mijn consolesprobleem was fantastisch opgelost. En natuurlijk ook de lijm. Met dit bedrijf Customcamp zal door mij bij de eerstvolgende keer contact worden opgenomen, als ik iets wil weten of laten repareren.

Ik wil Bjorn en Evelyn alsnog hartelijk bedanken.

Succes met jullie bedrijf. Tot de volgende keer.

John Vedder (Angerlo)

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

2 + 12 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest