074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

CustomCamp review

CustomCamp review

 

Beste medewerkers van Custom Camp,

 

Op 1 september jl. mochten wij bij jullie de al in het voorjaar voor ons gereserveerde Renault Trafic Camper (de ‘waanzinnige witte’) komen ophalen. Na een goede uitleg van Evelyn zijn we er meteen de eerste drie weken van september mee op vakantie gegaan. Onze eerste ervaringen zijn uitstekend. De bus rijdt heerlijk, is goed wendbaar en overal te parkeren. Helaas deed de airco het niet en die hadden we in de warme maand september wel nodig. Na een bezoekje aan een garage bleek dat het reservoir leeg was en na dit verholpen te hebben konden we het tijdens het rijden ook lekker koel houden.

De camper is ontzettend praktisch ingedeeld, we kunnen al onze vakantiespulletjes er met gemak in kwijt. De ontwerper heeft echt goed nagedacht hoe de binnenruimte van deze bus zo praktisch mogelijk kan worden ingedeeld. Het is echt ongelofelijk hoe elk hoekje en gaatje is benut voor een nuttige functie. Er is niets dat we zouden hebben kunnen verbeteren. Ook de kwaliteit van de interieurbouw heeft onze verwachtingen overtroffen. Alles is mooi afgewerkt en er zijn goede materialen gebruikt. Het enige waar we moeite mee hebben is het sluiten van twee van de drie telescopische raamuitzetters. Wij vermoeden dat die tijdens een eerdere verhuur ontzet zijn geweest. Maar met veel geduld is het ons toch wel steeds gelukt de ramen weer dicht te krijgen.

We hebben in drie weken op vijftien verschillende plekken overnacht en het was steeds weer een genoegen te constateren hoe snel je op een nieuwe plek bent geïnstalleerd en hoe snel je ook weer vertrokken bent.. Ook het ombouwen van bank naar bed en andersom is een fluitje van een cent.

We hebben de camper nu even op stal gezet. Over drie maanden zijn wij beiden met pensioen. We hebben diverse plannen voor reizen die we dan willen gaan maken. En de waanzinnige witte zal ons daarbij trouw begeleiden. We zien er met plezier naar uit.

Wij willen jullie allemaal hartelijk danken voor het kwaliteitsproduct dat jullie ons hebben geleverd. Weet dat wij er heel blij mee zijn en dat wij er nog lang van hopen te genieten. Jullie heel veel succes en wij hopen dat jullie nog veel klanten net zo gelukkig als ons kunnen maken.

 

Met vriendelijke groet,

Willeke en Gerard Miltenburg

 

camperverhuurDSC_1196


camperhuur hengelocustomcamp

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

4 + 11 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest