074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

CustomCamp review

Beste Evelyn, Björn en alle overige Customcamp medewerkers,

 

Een half jaar is verstreken na de aflevering van de door jullie tot camper omgebouwde VW Transporter. Met meer dan twee maanden en achtduizend kilometer ‘on the road’ kan ik nu gerust zeggen dat de ombouw meer dan voldoet. Na enkele kleine aanpassingen, hoofdzakelijk de techniek betreffende, is er in feite niets meer voor verbetering vatbaar, het vakmanschap straalt van de ombouw af en de afwerking is prachtig. Kortom, klasse!

Iedereen die binnen kijkt staat versteld van de hoeveelheid ruimte en de opbergmogelijkheden die in zo’n vrij compacte camper gerealiseerd zijn.

Zelfs bij slecht weer zit je elkaar niet hinderlijk in de weg. Alles zit op de juiste plaats en is goed bereikbaar en het brede bed kan overdag grotendeels gewoon bed blijven zonder dat het een obstructie vormt. De koelkast is zonder bukken toegankelijk, het grote uitklapbare aanrechtblad is heel praktisch en het toilet is op een handige plek opgeborgen. Kortom, deze indeling bevalt uitstekend, het biedt precies voldoende ruimte aan tweepersonen en ben blij dat jullie dit idee hebben willen realiseren.

Prettig zijn ook de heldere manier van communiceren met Evelyn en de afspraken die stipt worden nagekomen. Als er zich lopende het proces van ombouw problemen voordoen wordt er altijd moeite gedaan om de beste oplossing te vinden. En verder, jullie aftersales zijn ook prima.

Tenslotte, twee foto’s van enkele (van de vele) bijzondere

overnachtingsplaatsen op mijn route door de binnenlanden van Spanje.

 

Ik wens jullie veel succes met alle toekomstige custom-made-camper-ombouw-projecten.

 

Hans B.

 


Klant ervaring CustomCamprevieuw CustomCamp

 

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

3 + 3 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest