074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

CustomCamp review

Dag Evelyn,

 

We hebben zaterdag voor het eerst gekampeerd met ons nissannetje, dus hier onze “referentie”. Mag als je het wilt toegevoegd aan je site.

 

“een camper die begin oktober opgeleverd wordt, tsja wat doe je dan? Kamperen natuurlijk, al is het maar één nachtje.

Onderweg naar Zwitserland hadden we een mooi plekje bedacht langs onze vaste route. Een plek tussen Zwarte Woud en Vogezen met een grappige bult, kapel erop, en daaronder een gekanaliseerde stroom met oude bierbrouwerij. Leuk genoeg om een paar uur rond te wandelen en fietsen, en de lange reis op aantrekkelijke wijze te onderbreken.

Op een kilometer van het plaatsje (Riegel) bleek een camping, geen gezoek dus.

Het was al heerlijk, om onze koffiepauze tijdens de druilregen lekker binnen aan ons tafeltje te genieten. Geen last van lawaai en viezigheid..

 

Gelukkig brak enkele uren later zoals beloofd de zon door.

En daar stond dan ons kleintje, de Nissan NV200, net omgetoverd in het liefste campertje dat je je denken kunt- op een stil zonnig overhoekje te midden van zijn enorme broers, ruim 30 maar liefst. De eigenaren waren druk aan het luieren, elkaars camper bewonderen en hondjes uitlaten toen we aankwamen. Gelukkig lieten ze ons met rust, en na een kopje thee in de zon stapten we gauw op de fiets. Het plaatsje en de omgeving waren nog mooier dan verwacht, dus we hadden een heerlijke middag. Toen kon het kamperen beginnen!

 

We hadden een lekker kliekje geproduceerd dat we alleen maar op hoefden warmen, en dat ging voortreffelijk op het gaspitje. Het minitafeltje bleek ruim genoeg om van te eten, de bordjes pasten hangend in de gootsteen om vol te scheppen. De gootsteen bleek ook reuze handig om de koffiekan of theekan in te zetten als die gevuld werden. Veiligheid voor alles! Afwaswater was ook snel gewarmd, en ons busje bleef lekker warm ondanks het open dak en de oktoberkoude.

Het toiletgebouw hadden we voor onszelf, direct na de schemering zagen we niemand meer buiten. Wij vonden het lekker onze benen te strekken voor toiletbezoek of afwasje, onze buren hadden allen hun t v.

 

De gordijnen waren een wonder: we plakten ze zo achter de ramen van de kabine, en achterin dankzij de ingebouwde magneten, zat alles ook meteen goed. Wat slim bedacht, voortreffelijk afgewerkt, en een gemak!

Na een uurtje lezen hadden we het gehad, en het spannendste deel kon beginnen: ons zitje ombouwen tot bed.

Gelukkig hadden we Evelyns advies opgevolgd en gekozen voor een groot hefdak vanwege de bergruimte boven de kabine. We konden dus eenvoudig ons beddengoed en zwerfbagage op deze bergruimte deponeren, en  binnen een minuut was ons zitje omgebouwd in opgemaakt bed! Ook op Evelyns aanraden hadden we een topmatras aangeschaft, en of het daardoor kwam weet ik niet maar het bed bleek heerlijk warm ondanks het open dak en de buitentemperatuur van enkele graden. Waar ik normaal vanwege de kou tijdens het kamperen altijd meermaals tot vaak naar de wc moest ‘s nachts, sliepen we nu beiden als een roos!

 

Half oktober is het natuurlijk niet vroeg licht, maar om 7 uur wilde ik er wel uit voor het laatste reisdeel. We waren vergeten dat we licht hadden binnen, maar toen we ons dat realiseerden zaten we in no time schoongewassen achter ons ontbijt, weer aan dat mini-tafeltje maar ook dit paste er prima op! Het bed was weer net zo makkelijk en snel opgeruimd als het opgemaakt was, en zelfs de temperatuur was niet onaangenaam.

Toen we een half uurtje later, met alles weer aan boord, weg konden rijden, bleek wel dat onze eigen vochtproductie het lastig maakte om door de voorruit te kijken. We snapten nu waarom alle andere campers nog in diepe rust waren… De volgende keer zullen wij ook wachten tot alles wat opgedroogd is binnen!”

 

Het was dus heerlijk Evelyn! We zijn hartstikke blij!

 

hartelijke groet, gerard en annemarie

 

dsc_8146dsc_8128

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

2 + 11 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest