074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

CustomCamp review

CustomCamp review

 

Hallo Evelyn en Björn,

Eindelijk een eigen Camper!

Na 10 jaar campers te hebben gehuurd was het in 2022 zover. Bij toeval op internet CustomCamp in Hengelo gevonden.

Ons eerste contact was in Januari 2022 via de E-mail en eerste bezoek in Hengelo in Juni 2022. Wij wilden natuurlijk wel een ​​idee te krijgen wie CustomCamp is en hoe ze werken, daar wij niet in Nederland wonen. Als we dit echt willen, zeiden we tegen elkaar, dan moeten we gaan nadenken over wat we willen, hoe het eruit moet zien en wat erin, erop en eraan moet, een lege Fiat Ducato vinden en een precies weten wanneer de ombouw kan plaatsvinden.

Aangezien we al 10 jaar samen een camper huren om op vakantie te gaan (soms ook meerder keren per jaar), wisten we min of meer wat we wilden, wat niet wil zeggen dat er in één keer een schets gemaakt kon worden, maar toch relatief snel. Contact met Evelyn maakte al snel duidelijk dat er einde 2022 plaats was voor een ombouw. Een Ducato-bus was snel gevonden, lang leve internet. Hoe fijn is dat om er in de winter eentje te laten bouwen en in het voorjaar erop uit te kunnen trekken.

Dan ging het plotseling allemaal heel snel, hetgeen betekent dat we na 10.000 keer met elkaar te praten over de voorzieningen (dakramen, koelkast, oven, wel of geen douche etc) en de verschillende mogelijkheden (schuiflade hier, bankje daar, kastje links etc) konden we toch nog relatief snel onze wensen doorgegeven.

Door de afstand (Zwitserland – Nederland) hebben we onze wensen via E-mail, Telefoon en natuurlijk videoconferentie kenbaar gemaakt. Het moeilijkste voor ons was het bepalen van de kleur van de stof voor de stoelen, de vloer en het keukenblad.

Gelukkig duurt het bij ons niet lang om een keuze te maken en met de kundige input van Evelyn was een beslissing snel genomen.

De koop van een nieuwe lege Fiat Ducato was snel gedaan en zo brachten we onze ‚lege‘ Bus eind November naar Hengelo. Nu is het afwachten, gelukkig krijgen we regelmatig een update/foto van hetgeen er gedaan is. Voor ons kan het niet snel genoeg Maart worden. Wordt vervolgd…..

Na 7 maanden en alweer meer dan 8’000 km verder zijn wij nog steeds erg blij met onze Camper. Wij zijn 2 tot 3 weekenden per maand met de Camper onderweg (zaterdagmorgen weg en zondagavond weer terug) en eind Augustus zijn we 2 weken achtereen met de Camper op vakantie geweest. We voelen ons heel erg thuis in onze Camper en met onze E-mountainbikes hebben wij al veel steden en bergen gezien en bedwongen. De indeling past ons nog steeds en hebben een paar kleine aanpassingen gemaakt maar dit heeft niets met de opbouw en indeling te doen. Alles functioneert nog perfect en zijn, als het aan ons ligt, dit jaar nog niet uit gekampeerd. Als het weer meespeelt (vooral geen regen) halen we de 10‘000 km dit jaar nog.

Groetjes Kate & Pim

 

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

4 + 10 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest