074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

CustomCamp review

Hallo Evelyn en Bjorn,

 

Al een tijdje geleden dat ik het busje bij jullie ophaalde.

Ik wil jullie maar laten weten dat ik héél tevreden ben met de hele opbouw die door jullie verzorgd werd.

Alles werkt perfect, de standkachel heb ik ook al enkele keren kunnen gebruiken, kortom ik ben 100 % tevreden met de indeling en de gebruikte materialen. Tot nu toe ben ik er alleen al een vijftal weekends mee weggeweest, maar ik hoop in de toekomst dit meer te kunnen doen en als het kan samen met mijn vrouw. Alhoewel ik er ook al eens graag alleen erop uit trek, met haar goedkeuring weliswaar. Gewoonlijk vertrek ik dan zaterdagnamiddag na het werk rond 16u00 en gaat het richting Luxemburg.

S’avonds nog een hapje eten en dan kan ik op tijd gaan slapen want gewoonlijk ben ik dan al van vroeg op. Op zondag kan ik dan na een goede nachtrust ontbijten in de natuur en dan maak ik een kleine roadtrip door Luxemburg langsheen mooie plekjes( zie fotos). Dat is genieten voor mij!

Zodoende gaat het rustig huiswaarts zodat ik rond 16u00 toch nog wat met vrouw en familie kan doorbrengen en iedereen tevree.

Kortom jullie hebben voor mij een droom waargemaakt op een betaalbare en fijne manier. Dit weekend is het dubbellucht weekend in Tienhoven (Nl) en daar ga ik ook naartoe. Velen hebben mijn busje al bekeken en goedgekeurd.

Ik beveel jullie bij alle geinteresseerden aan en hoop dat jullie er wat nieuwe klanten aan overhouden, want die verdienen jullie! Alles werd goed en in een korte tijdspanne afgesproken, bij twijfel was er overleg, ik kon het hele project volgen ondanks de afstand, en het eindresultaat is volledig volgens mijn wensen, wat wil je als klant nog meer en waar kom je dit nog tegen?

Nogmaals een dikke pluim voor alles en ik hoop nog vele jaren te kunnen genieten van mijn busje!

Succes met jullie toekomstige projecten!

Groetjes,

Peter Bijloos

 

bijloos camperinbouw bijloos1

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

9 + 9 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest