074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Citroen Jumpy camper

De avonden en nachten worden langer en en het daglicht steeds korter, had het geluk dat ik deze zomer een mooie bus gevonden had bij perfect daglicht een auto of bus moet je nooit uitzoeken als het donker begint te worden !!! Wel kun je in deze tijd leuke inspiraties opdoen over de inrichting voor het komende seizoen.

Voor mij was het een “speld in de hooiberg”, kom je niet vaak tegen zo’n mooie bus met weinig kilometers en BPM & BTW betaald, dus met Custom Camp de eerste contacten gelegd over het wel en wee van de inrichting en wat mijn verwachtingen waren. Alles door Evelyn perfect vertaald naar Bjorn in de werkplaats en dan ……….. de oplevering alles voldeed aan mijn verwachtingen, kampeerwagen goedgekeurd door de RDW alles keurig verzorgt door Custom Camp, paar dagen later de papieren per post nagezonden dus de nieuwe nummerplaten laten maken, deze erop gezet met one way parkers. Kon nu een afspraak maken met een van de twee onafhankelijke taxatie-bedrijven waar grote organisaties mee werken heb gekozen voor een bedrijf die een beëdigd makelaar-taxateur had in Enschede met specialisatie erfgoed & campers en de regio Oost verzorgd, was een eis van mijn verzekering dus niet een deskundige van een verzekeringsmaatschappij maar een onafhankelijk organisatie.

De kampeerwagen anderhalf uur lang geïnspecteerd omdat het ging om “eigenbouw” en dan de mededeling voortreffelijk gebouwd met zeer grote vakmanschap doet niet onder voor een fabrieksmatige camper en gezien de gebruikte materialen en afwerking moet ik de waarde hoger inschatten en met deze lage Km stand hebt u nagenoeg een nieuwe camper gecreëerd, U krijgt binnenkort nagezonden een origineel rapport met de werkelijke waarde die de verzekeringsmaatschappij hanteert.

Tot mijn grote verbazing zie ik in het keuringsrapport de getaxeerde waarde, laat die nou een ca € 10.000,– hoger zijn dat wij totaal geïnvesteerd hadden, dat zijn de feiten door met een gerenommeerd bedrijf in zee te gaan Dus Bjorn de scheepsbouw straalt van de camper af, vroeg om een pareltje heb een diamantje gekregen en dit is bevestigd door een onafhankelijke makelaar / taxateur. Je geloofd in de Kerst of je geloofd er niet in maar wij hebben een leuke overwaarde op de camper gekregen door jouw team en vakmanschap cq inzicht. Wij sluiten het jaar goed af en jullie een hele goede kerst toegewenst, met de beste wensen voor het komende nieuwe jaar en kijk met belangstelling uit naar de 100ste uitvoering.

Mvg.

Gerard H.M.S.

 

citroen jumpy campercamper interieur

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

12 + 12 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest