074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Hefdak volkswagen

Hefdak volkswagen

hefdak-volkswagenWilt u meer ruimte creƫren in uw Volkswagen bus? Voorzie hem dan van een hefdak. Van deze voorziening zult er jarenlang plezier hebben tijdens uw vakanties. Tevens is het een goede investering omdat het de waarde van uw Volkswagen aanzienlijk verhoogd. Een aanrader dus.

Steeds meer mensen kiezen voor een vakantie met een camper, maar een bus leent zich daar niet zo voor. Wij zijn expert in het ombouwen van bussen naar campers, geheel volgens de wensen van de klant. Een maar misschien is uw eerste wens en de grootste verbetering wel het laten plaatsen van een hefdak op uw Volkswagen bus. CustomCamp kan dit perfect voor u verzorgen voor een eerlijke prijs.

Hefdak Volkswagen bus

U kunt de ruimte en de mogelijkheden van uw Volkswagen bus gemakkelijk vergroten door het plaatsen van een hefdak. U zou het kunnen zien als een eerste stap op weg naar het ombouwen van uw bus tot een camper. Een specialiteit die CustomCamp geheel onder de knie heeft en uw wensen volgt, rekening houdend met uw bestedingsruimte.

Van oudsher is een Volkswagen bus bij uitstek geschikt om een hefdak op aan te brengen. Hierbij kunt u kiezen tussen diverse modellen. Bijvoorbeeld een model die geplaatst wordt over de hele lengte van het dak van uw Volkswagen bus. Goedkoper is natuurlijk een hefdak dat slechts een bepaald gedeelte van uw dak beslaat. U zult verbaasd staan over alle mogelijkheden.

Welke uitvoering u ook kiest, bij CustomCamp bent u verzekerd van een optimale kwaliteit van het hefdak voor uw Volkswagen. Informeer dus nu naar de mogelijkheden voor uw bus.

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

4 + 5 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest