074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Hefdak bestellen

Hefdak bestellen

hefdak-bestellenAls u er over denkt een hefdak te bestellen, maar nog geen definitieve keuze heeft gemaakt, kijk dan vooral naar de mogelijkheden die CustomCamp u biedt. Als specialist in het plaatsen van hefdaken hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit en prijs.

Kwaliteit wordt hierbij niet voor niets als eerste genoemd, want kwaliteit staat bij ons voorop. Als u op reis gaat en er zijn problemen met uw hefdak, dan zult u ons dat niet snel vergeten. Bij ons dus geen concessies aan de kwaliteit. Maar ook onze prijzen zijn heel aantrekkelijk. Bij ons kunt u een hefdak bestellen voor een zeer concurrerende prijs.

Hefdak bestellen bij CustomCamp

Uw hefdak bestellen en laten monteren bij CustomCamp is een vlekkeloos proces. Omdat wij van de hoed en de rand weten kunnen wij bijna altijd aan uw wensen voldoen. Onze klantvriendelijkheid en een goede service zijn doorslaggevend voor  onze klanten. Wij doen er dan ook alles aan om dit vertrouwen niet te beschamen. Ga dus ook uw hefdak bestellen bij de specialist CustomCamp.

Een kwalitatief goed en perfect gemonteerd hefdak voegt veel waarde toe aan uw bus. Uiteraard kunnen wij uw bus ook geheel ombouwen tot een kampeerauto, die voldoet aan alle eisen om in het lagere kampeerautotarief voor de belasting te vallen. Wij zijn volledig op de hoogte van alle regels die daarvoor gelden en adviseren u graag!

Bekijk vooral ook onze Pinterest pagina om vele voorbeelden te bekijken.

Neem nu contact op met CustomCamp om uw hefdak te bestellen.

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

2 + 8 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest