074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Hefdak belasting

Hefdak belasting

hefdak-belastingEen belangrijk bijkomend voordeel van het plaatsen van een hefdak is de belasting, die onder bepaalde voorwaarden een stuk lager kan uitvallen. Dit zogenoemde “kampeerautotarief” is slechts een kwart van wat u normaliter moet betalen voor een personenauto. Wij vertellen u graag alles over deze en andere voordelen die het plaatsen van een hefdak op uw bestelauto met zich meebrengt.

Wilt u een fantastische vakantie beleven in uw eigen op maat gemaakte camper, dan zijn er bij CustomCamp vele mogelijkheden. Op onze andere webpagina’s hebben wij foto’s geplaatst die u hiervan een goede indruk geven. Elk model bus is echter weer anders  dus maatwerk. In samenspraak met u komen wij altijd tot een kosteneffectieve oplossing waarmee  u helemaal tevreden zult zijn.

Hefdak en belasting

Over het plaatsen van een hefdak en belasting  technische voordelen valt veel te zeggen. Het blijft natuurlijk wel een investering waarover u zelf moet beslissen. Wellicht heeft u zich al eens georiënteerd op de aanschaf van een camper en bent u zich rot geschrokken van de  prijzen die hiervoor gevraagd worden.

Wilt u toch genieten van het vakantieplezier dat een camper met zich meebrengt, dan is het goed om de kosten van het plaatsen van een hefdak en het belasting voordeel af te zetten tegen de aanschaf van een camper. Wij denken dat dit al gauw in uw voordeel zal uitvallen.

Wilt u meer weten over de plaatsing van een hefdak, belasting en andere aandachtspunten, dan kunt u het beste een afspraak maken met een van onze specialisten. Bel of mail ons nu.

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

6 + 14 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest