074 - 242 00 65 info@customcamp.nl

Verhuur wel of niet?

Verhuur wel of niet?

 

De Witte Wigwam

Begin dit jaar hebben wij besloten een camper te bouwen voor de verhuur en vervolgens werd de one and only ‘Witte Wigwam’ geboren.

DSC_5128camper te huur

 

 


Wat nou als…

De liefde voor deze camper was dubbel zo groot als normaal, want dit keer mocht ik bedenken hoe hij eruit zou komen te zien. Trots ging hij in maart dit jaar mee naar de beurs in Houten en de eerste huurder meldde zich al snel.

Ik kreeg het overigens gelijk Spaans benauwd! Wat nou als…. Weten ze wel dat… En hoe zit dat met…

 

Zelf op pad!

Gelukkig ging de eerste verhuurweek prima en kwam de camper in keurige staat weer retour, maar ik beken dat ik me moest beheersen om niet gelijk naar buiten te stormen toen de huurders aan kwamen rijden. Pfft…. hij was weer veilig thuis en de vuurdoop was achter de rug.

Dat de camper daarna niet gelijk weer verhuurd werd vond ik helemaal niet erg en ik moet zelfs toegeven dat ik er bar weinig moeite voor deed om ‘m onder de verhuur aandacht te brengen. Helemaal nadat we ‘m met Pasen zelf een lang weekend mee hadden genomen. Wat een schik hebben we gehad. Dit was gewoon ONZE camper geworden.

1017751_545379182246389_2849053660093909537_nDSC_5173

 

 

 


Witte Wigwam goes Noordkaap

Kort na ons eigen tripje meldde zich de volgende huurder. Voor een periode van 5 weken! Naar de Noordkaap notabene! Owh…kon ik dit wel aan?! Onze Witte Wigwam, zover van huis! Maar goed, na een kennismaking met de huurders en het uiten van mijn grote zorgen (wat moeten die mensen wel niet denken!) ging ik toch maar overstag, want tja…mensen enthousiast maken voor vakanties met een CustomCamper, daar was hij toch voor gemaakt?

De eerste huurders hebben mij enorm gerust gesteld door af en toe een Twitter bericht te plaatsen van hun ervaringen en een kiekje van de Witte Wigwam erbij, maar deze huurders hadden wel wat anders te doen, dus ik zat toch wel lichtelijk in zak en as. Misschien was de WigWam wel gestolen, in het ravijn gerold, van de boot gevallen, weet jij veel. Zot natuurlijk, maar echt rustig was ik er niet onder. In hield me maar vast aan; geen bericht, goed bericht.

DSC_5141DSC_5113


Verliefd op de WigWam

Toen hij na 5 weken thuis kwam had ik echt even het gevoel of ik één van mijn kinderen lang niet had gezien, het scheelde niet veel of ik had de motorkap omhelst. Ook dit keer was de Wigwam er zonder kleerscheuren vanaf gekomen. Maar man-oh-man, dit is niet goed voor mij! Als een idioot begin ik die camper te bestuderen, ieder stipje, vlekje, krasje, ik lijk wel niet goed snik! En dus stel ik mijzelf de vraag:”Ben ik hier wel geschikt voor?”.

Bjorn is in dat opzicht een stuk zakelijker, die snapt mij ook niet zo goed:”Je wou toch een verhuurcamper maken!”. Ja, maar toen was ik nog niet verliefd op die camper, snap dat dan! Pfft…

En nu staan de volgende huurders alweer klaar. En volgende week komt iemand kijken die ‘m misschien in de maand oktober wel mee wil nemen. En dat was ook het hele idee, maar toch…

Als we in eigen beheer een camper maken heb ik altijd wel een ‘slik’ moment als deze verkocht worden. Het is ook niet te vergelijken met fabriekscampers. Ik ben erbij als de camper gemaakt wordt, ik zie Bjorn tot in de late uurtjes ploeteren en samen leven we naar dat moment dat hij klaar is en onthuld wordt tijdens een beurs. Er zit gewoon een mega dosis passie en liefde in zo’n camper. En als een potentiële koper die  passie deelt, dan is dat super gaaf. Maar verkopen is minder erg dan verhuren. Bij verkoop is de camper gewoon niet meer van ons. Afscheid nemen, tranen weg en klaar! Maar nu is hij van ons en het was ook niet slim om er zelf mee weg te gaan. Onze kids gierend van de pret op de achterbank. Alsof het zo hoorde. Hilarische avondtaferelen met z’n 4tjes + hond Sjaak. Met z’n allen slapen in dat campertje, gaaf gewoon.

weekendweg4weekendweg2

 

 


Verhuur toekomst

Dus wat gaan we doen?

De WigWam blijf voorlopig nog even doen wat hij moet doen, mensen een topvakantie bezorgen! En misschien komt er na dit seizoen wel een koper. En wij gaan nog maar eens goed nadenken of er een volgende verhuurcamper komt en zo ja, dan moet-ie gewoon niet zo leuk worden als de Witte Wigwam, heb ik ook niet zo gauw mijn hart verloren. 🙂

Stel een vraag of bel me terug

Heeft u een vraag of wilt u teruggebeld worden? Via onderstaand formulier helpen wij u graag.

15 + 12 =

CustomCamp

Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo

074 - 242 00 65
info@customcamp.nl

Openingstijden
Ma - Vr: 09:00-17:00

sitemap

Laatste 2 Tweets

"Klaar voor vertrek! https://t.co/dXOrIGXf7G"
"De aller, aller gaafste camper van Nederland staat te koop! Kom kijken word verliefd! https://t.co/vqAlnP0dUw"

Volg ons

Pin It on Pinterest